Voor wie zijn wij er.

We zijn er voor jou.
Voor iedereen die verlies dan wel rouw doormaakt en daar hulp bij kan gebruiken.
Die hulp kan eenmalig zijn, een kort gesprek. Misschien heb je zelfs wel voldoende aan slechts een boekentip maar ik ben er ook voor je als je langdurig hulp of ondersteuning nodig hebt.
Niet alleen individuen kunnen bij de praktijk voor rouw en verliesbegeleiding terecht, ook gezinnen, families kunnen bijvoorbeeld hulp vragen om kinderen op een goede en verantwoorde wijze uit te leggen dat er een gezinslid niet lang meer te leven heeft of overleden is. 
Het kan ook zijn dat jullie als school bijvoorbeeld naar een ritueel op zoek zijn waarmee een klasgenootje herdacht kan worden.
Ik ben er zeker niet om alleen mensen te begeleiden die te maken hebben gekregen met de dood. Er zijn vele vormen van verlies en rouw en bij al deze vormen kan ik je begeleiden. Ik kan de pijn en het verdriet niet wegnemen maar ik kan je wel helpen om er mee te leren leven.
Pijn van het niet mogen zorgen voor je kind, verdriet van het niet weten wie je ouders zijn, het niet kunnen zwanger worden, je droombaan verliezen, die scheiding terwijl je het zo graag anders voor je kinderen had gewild. Het zijn geen kleine dingen, het zijn geen dingen waar je even over heen stapt en als je door gaat blijkt dat uiteindelijk vaak op de automatische piloot gegaan te zijn.
Ik begeleid je bij jouw verdriet, jouw rouw, op een manier die bij jou past, waar jij je goed bij voelt.
Heb je vragen of denk je dat ik misschien iets voor je kan betekenen neem dan contact op via de mail of per telefoon.